Nyheter

Adventsfest for Radio Øst sine frivillige

today12/12/2018

En fest for å feire frivillige medarbeidere.

Radio Øst er så heldig å ha mange frivillige medarbeidere, og hvert år blir det arrangert en fest for dem. I år var det tirsdag 11. des. som var datoen.

I ukene før festen, ble det gjort forberedelser på mange plan.frivillige medarbeidere Også der er de frivillige veldig aktive. Her representert ved Kari og Gunnar Olsen, som har kjørt rundt i Østfold og fått premier til utlodning. De har gjort en kjempe jobb! premierFruktkurver, dyner, hårpleie, gavekort og lokalprodusert saft var premier, bare for å nevne noe. Det ble ikke så rent få kilometer å kjøre, og en god del å bære på.

Underveis i festen ble de frivillige takket, både av daglig leder for radioen, Aud Bergquist, og redaktør, Sølvi Olimb.

Festens mest spennende øyeblikk var prisutdelingen. I komiteen for årets pris satt Sølvi Olimb og Reidun Guldhaug, og prisvinneren ante ingenting om hva som skulle skje. frivillig medarbeierDenne gangen skulle nemlig en ærespris deles ut, og det er en sjelden begivenhet. Prisen gikk til en trofast medarbeider gjennom mange år, Jan Minge. Han er elektriker av fag, og har bidratt på det tekniske området både i Everksveien 1 og på Stikkaåsen. I tillegg har han vært styremedlem i Radio Øst sitt styre, og han har bidratt på programsiden også.

Radio Øst er takknemlig for å ha så mange hjelpere. Vi trenger av og til folk til forskjellige oppgaver, så hvis du har lyst til å bli med er det bare å ta kontakt med redaktør Sølvi Olimb på solvi@radio-ost.no eller på tlf nr.: 69 29 42 42.

.

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%