Turer

Blomstertur til Holland

today13/12/2016

Bli med Radio Øst på busstur til Holland, hvor vi vil se massevis av vakre blomster!

25. april – 2. mai 2017.

 

TURPROGRAM

Dag 1: Tirsdag 25. april

Råde – Oslo – Kiel

Avreise med buss fra Råde til Oslo tidlig formiddag. Avreise med Color Line sin cruiseferje til Kiel kl 14.00. Stor middagsbuffet om bord.

 

Dag 2: Onsdag 26. april

Kiel – Amsterdam

Frokost om bord fra kl 07.00. Ankomst Kiel kl 10.00. Det blir en lang kjøredag gjennom Tyskland, forbi Hamburg til Nederland og hovedstaden Amsterdam. Middag og overnatting på Corendon Vitality Hotel i utkanten av byen.

 

Dag 3: Torsdag 27. april

Amsterdam

Om formiddagen blir det guidet rundtur i byen med skandinavisktalende guide. Det blir også et besøk i Rembrandt museet denne dagen. Ettermiddagen til fri disposisjon. Felles middag på hotellet om kvelden.

 

Dag 4: Fredag 28. april

Amsterdam – Keukenhof – Den Haag

Tidlig avreise fra hotellet til den flotte blomsterparken Keukenhof som ligger sør-vest for Amsterdam. Her skal dere få vandre rundt og virkelig nyte den fantastiske parken som nå er på sitt vakreste midt i tulipansesongen. Lunsj ordner hver enkelt på ett av de mange spisestedene i parken. Etter lunsj er det på plass i bussen igjen med avreise til Den Haag. Her skal vi oppleve det fantastiske rundmaleriet, Panorama Messdag. Tilbake i Amsterdam blir det middag på hotellet.

 

Dag 5: Lørdag 29. april

Amsterdam – Vollendam

Denne dagen starter vi med et besøk hos en blomsterhandler som har godt utvalg i blomsterløk du kan kjøpe med deg hjem. Videre kjører vi til Anne Franks hus hvor vi får en omvisning i museet. Når en er i Amsterdam hører det selvfølgelig med en båttur på kanalene. Dette har vi også lagt inn i programmet denne dagen. Etter lunsj kjører vi et lite stykke nordover til den lille sjarmerende fiskerlandsbyen Volendam. Her skal vi vandre litt rundt i gatene i denne byen som er spesielt kjent for sin karakteristiske autentiske bebyggelse. Middag på hotellet vårt i Amsterdam om kvelden.

 

Dag 6: Søndag 30. april

Amsterdam – Hamburg

Vårt opphold i tulipanlandet er over for denne gang. Vi kjører nordover over det imponerende veianlegget Afsluitdijk. Turen går videre forbi universitetsbyen Groningen før grensen til Tyskland krysses. Ved Bremen gjør vi et stopp i Bremen Rhododendron Park hvor de har nesten 600 forskjellige arter av denne vakre blomsten. Vi vandrer rundt i parken en stund før vi kjører den siste lille etappen til Hamburg hvor vi sjekker inn på vårt hotell i utkanten av byen. Felles middag om kvelden.

 

Dag 7: Mandag 1. mai

Hamburg – Kiel

Etter frokost kjører vi de få milene til Kiel. Her blir det litt tid for lunsj og shopping før vi går om bord i Color Lines cruiseferje som tar oss tilbake til Oslo. Middagsbuffet om bord.

 

Dag 8: Tirsdag 2. mai

Oslo – Råde

Vi nyter en god frokost om bord mens vi seiler inn gjennom Oslofjorden. Skipet legger til kai i Oslo kl 10.00. På plass i bussen igjen kjører vi siste etappe hjem til Østfold.

 

Pris per person: kr 11.950

Tillegg for enkeltrom/lugar: kr 2.800

 

Turprisen inkluderer:

Bussturen Østfold – Holland tur/retur i god turistbuss

5 overnattinger i delt dobbeltrom

Cruise Oslo – Kiel tur/retur med Color Line, overnatting i innvendige doble lu-garer

7 frokoster og 7 middager

Inngangspenger i henhold til turprogrammet

Bompenger og veiavgifter

 

Ikke inkludert:

Øvrige måltider

Drikke til maten

Forsikringer (alle reisende må ha reiseforsikring og vi anbefaler også avbestillingsforsikring)

 

Forsikringer: Alle må ha reiseforsikring, og vi anbefaler avbestillingsforsikring.

Pass: Alle reisende må ha med gyldig pass på denne turen

Forbehold: Turprisen er regnet ut fra dagens (høsten 2016) priser og vi må ta forbehold om endringer i valutakurser, devaluering e.l.. Det samme gjelder uforutsette avgiftsforhøyelser, nye skatter eller lignende.

 

For spørsmål om turen og påmelding ta kontakt med:

Reidun Guldhaug, Radio Øst guldhau@online.no / 93 42 65 03

Postboks 14, 1641 Råde

Påmelding innen 14. mars 2017

 

For denne reisen gjelder Plussreiser sine generelle avbestillingsvilkår.

Se www.plussreiser.no eller ta kontakt på telefon 70179000 for mer informasjon

Teknisk arrangør: Plussreiser – mer enn ferie

 

Plussreiser er et markedsføringsnavn for Si-REISER AS

www.plussreiser.no

 

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%