Nyheter

Daglig leder Sølvi Olimb har sagt opp sin stilling i Radio Øst

today23/05/2023

Background

Etter 11 år i Radio Øst, har Sølvi Olimb besluttet å si opp sin stilling som daglig leder og ansvarlig redaktør.

-Det er ikke noe dramatikk i dette, sier Sølvi, men jeg tror at Radio Øst er tjent med å få inn en yngre leder som kan løfte radioen nye hakk. Dessuten er jeg 56 år, og hvis jeg skulle gjøre noe annet de siste årene før pensjon, så var tiden inne for det nå, utdyper hun videre.

Kjenner du noen som kunne passe til denne jobben, er det supert om du ber de ta en titt på stillingsannonsen her😉 Stillingen er også lagt ut på Finn.no og nlm.no

Radio Øst AS søker daglig leder/redaktør i 50 -100 % stilling

Radio Øst ble etablert i 1984 som en allmennradio med kristen profil i Østfold. RØ sitt formål er å formidle det kristne budskapet, samt gi lytterne underholdning og allmennyttig kunnskap. RØ holder til i Råde og har pt. 12 medarbeidere. Radioen sender på DAB, FM, nett og mobil; 24/7. RØ har daglig ca. 5.500 lyttere, og ca. 14.000 unike lyttere pr. uke. Største eier er Misjonssambandet, men radioen har tett samarbeid med flere menigheter og organisasjoner som har program på radioen.

Den vi søker skal fylle to viktige, men forskjellige roller i en kombinasjon. Vi kan være fleksible i omfang av stillingen, og fordelingen mellom de to rollene som utlysningen beskriver. Det er fordi vi ser for oss mulighet til å omfordele noen oppgaver internt i bedriften.

Daglig leder-delen av arbeidet går ut på å være RØ sin administrasjon, drifte kontoret med til sammen 12 personer på lønningslisten, ha ansvar for leverandører og kunder, fakturering, oppdatering av databaser, produksjon av radioens programblad, arbeide tett med selskapets styre, ta seg av gjennomføring av planer, påse at alt teknisk utstyr er i orden, samt å være radioens ansikt utad.

Redaktør-delen av stillingen skal legge til rette for god programproduksjon i lokalene våre for både ansatte og frivillige, ha kontakt med andre leverandører av program, men også åpning for egen produksjon. Redaktøren i Radio Øst jobber i henhold til Redaktørplakaten.

Generelt må du ha relevant utdannelse og erfaring som kan nyttes i radioens tjeneste. Du må være fleksibel og tilgjengelig også utenfor normal arbeidstid. Ledererfaring er nødvendig. Søker må kunne jobbe effektivt, være ryddig, flink til å håndtere ansatte og frivillige. Personlig egnethet vektlegges. Søker må ha sertifikat klasse B, og kunne benytte bil i jobben.

Søknaden med søknadsfrist 5. juni, kan sendes på e-post til psk@bizraise.no, og merkes «Radio Øst». Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte: styreleder Per-Steinar Krogstad på mobil 901 35 511 eller e-post psk@bizraise.no. Tiltredelse etter nærmere avtale.

 

Written by: Redaksjonen

På luften

Nå:

Kontakt
0%