Uncategorized

Velkommen på jubileumskonsert

today26/09/2019

Radio Øst feirer 35 år og inviterer deg med på stor jubileumskonsert i Råde sentrum tirsdag 8. oktober kl 19.00.

Vi har vært så heldige å få Tore Halvorsen (kjent fra Ole Ivars) til bygda for å svinge opp med gode dansband-favoritter. Renate Gjerløw Larsen skal også spille på konserten sammen med det flotte Solkoret.

Konserten finner sted i teltet til Råde parkfestival – like ved rådhuset.  Billetter kjøpes i døren eller forhåndsbestilles på tlf 69 29 42 42. Billettpris kr 250.

Konserten skal markere at det i år er 35 år siden Radio Øst hadde sin første sending 1. september 1984.

Parkfestivalen i Råde startet i 2012 og har de siste årene hatt en lang rekke med kjente artister i teltet, som blir satt opp rett utenfor rådhuset. Det blir mulighet for å kjøpe kaffe og kaker en time før konserten, og i teltet blir det bord og krakker så kaffen kan tas med inn.

Det er plass til 300 personer, og vil du være sikker på å få billett så ring oss i Radio Øst på tlf 69 29 42 42 på dagtid mandag – torsdag fra kl. 10.00-16.00. Betale kan du gjøre på konsertkvelden, eller du kan komme ned å hente billetten hos oss på forhånd. Da er det fint om du tar med kontanter siden vi ikke har kortautomat.

Det blir mulighet for å kjøpe kaffe og kaker en time før konserten, og i teltet blir det bord og krakker så kaffen kan tas med inn.

I forbindelse med 35-årsjubileet arrangerer vi også loppemarked med salg av LPer, CDer og EPer fra vårt STORE musikkarkiv. Tirsdag 8. oktober blir det loppemarked med mye av det vi har i musikkarkivet.  Vi har ikke plass til å ta med oss alt til de nye lokalene, og dessuten så ligger mye av dette digitalt på PCen vår i studio. Vil du eller noen du kjenner sikre seg noen gamle plateinnspillinger, så begynner vi salget kl. 14.00 den 8. oktober. Hjertelig velkommen!

Sted: Radio Øst, Everksveien 1, 1640 Råde

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%