Nyheter

Fortsatt mulig å få Avtalegiro

today06/10/2022

TRYKK HER: Avtalegiro for Radio Øst venn

Det er flere og flere som ønsker å betale Radio Øst medlemskapet via Avtalegiro. Istedenfor å få en giro hvert kvartal eller en gang i året, kan du bli trukket kr 100,- hver måned. Uten at du trenger å tenke på det i det hele tatt???? Og det er selvfølgelig også mulighet til å trekke mer enn kr 100,- hvis du ønsker å gi mer????

Men alt dette er altså helt frivillig! Ønsker du fortsatt giro tilsendt så ordner vi det????

Trenger du hjelp med å legge inn Avtalegiro: Ta kontakt med Tone-Anita her i Radio Øst på tlf 69 29 42 42 tirsdag eller torsdag.

Husk følgende:

  • Skriv inn mobilnummer først. Da vil adressen komme automatisk opp. Sjekk at den er riktig.
  • Fyll ut resten av kolonene.
  • Velg beløp du vil betale pr måned. Å være Radio Øst venn koster kr 1.200,- pr år. Trykker du på den lille gule rammen hvor det står kr 100,- vil det da bli kr 1.200,- til sammen i året.
  • Du som ønsker å betale mer enn kr 1.200,- pr år, skriver beløpet du ønsker å betale pr måned ved siden av den gule rammen «Beløp». Eks. ønsker du å betale kr 2.400,- pr år, skriver du kr 200,- i rammen.
  • Velg om den faste avtalen skal trekkes via Vipps eller via Avtalegiro.
  • Klikk på den blå rammen med teksten «Velg månedlig betaling».
  • Velger du Avtalegiro må du godkjenne avtalen med BankID. Velger du Vipps godkjenner du det i Vipps.

PS! Har du allerede betalt for et helt år må du vente med å legge inn avtalegiro. Det gjelder dere som betalte i januar og april i år. Hvis du betaler hvert kvartal, kan du legge inn avtalegiro i juni måned (neste giro hadde kommet i juli, og det tar 1 mnd før avtalen er registrert i banken)

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%