Nyheter

Helt fersk pensjonist Øyvind Kristiansen har lang erfaring fra lokalradio

today25/02/2021

Radio har vært min venn fra barndommen. Barnetimen på morran og lørdagskveldene med ei godte-skål og liten solo. Vi hørte mye på radio i hjemmet vårt forstår du. Senere ble det radio i traktor på jordene, når jeg holdt på med snøkjøring og annet arbeid.

I 1988 ble jeg med i Radio Rakkestad og laget program for 4H, Speideren, LHL, IOGT mfl. Var med på møter, aktiviteter og utflukter. Foreningene fikk radio-omtale og medlemstallet økte. Høydepunkt var Markedsradio på Momarkedet, gatemarkeder, Røde Kors auksjon, Radio 5’s egen auksjon, rebusløp og i 1992 4H landsleir-radioen på Ørje. De siste årene laget jeg også «God frokost» på søndag og «Hva skjer i Indre Østfold» i slutten av uka.

I november 2016 var jeg med på første sending i Radio Øst. I dag er jeg programleder for «Nøtt i øst», «Variert middagsmeny» og bingoen.

Blitt mye tid på frivillig arbeid i radio, er det verdt det? JA! Kunne jo vært hjemme og drevet med andre hobbyer, men gode opplevelser i fellesskapet i radioen og det enormt store mangfoldet av hyggelige lyttere, gjør at jeg synes det er moro å være med i Radio Øst.

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%