Programmet

jeg er en sånn «radiofreak», sier roar kristiansen (82)

today28/01/2021

Nesten fra starten i 1984 har Roar Kristiansen laget musikk-program for Radio Øst. Som tidligere drosjeeier ble det mye lytting på den nye lokalradioen. «Nils-Gunnar (Haraldseid, tidl. daglig leder) virka som en hyggelig fyr, og jeg tok kontakt for å høre om jeg kunne få lage noen program», sier Roar. Det fikk han. Det begynte med «Plater med sus i», som han fortsatt lager, og «Club Tropical», som han også fortsatt lager. Deretter ble det «Jazzloftet», først sammen med Jan Karlsen, deretter Roar Sørensen, Egil Eid og til slutt Dagfinn Kristiansen.

Da jeg spør om hvorfor han har brukt noe av fritiden sin på lokalradio, så repliserer han: «Jeg er en sånn «radiofreak» og har 4-5 radioer + lommeradioer». Han forteller videre «at engang så møtte jeg en mann i butikken som sa at han hadde hørt et program på Radio Øst med en som hadde akkurat samme navn som meg???? Det var moro å si at det er meg du har hørt».

Vi takker Roar for at han gjennom mange år har produsert hundrevis av program for Radio Øst og håper at han kan fortsette ennå mange år!

                                                                                              Sølvi Olimb

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%