Uncategorized

loppemarked og jubileums-konsert – radio øst 35 år!

today14/10/2019

Fullt hus og stor jubel. Det beskriver godt responsen på loppemarkedet og jubileumskonserten som Radio Øst arrangerte tirsdag 8. oktober.

På formiddagen var trofaste, frivillige krefter i sving i radiolokalene med vaffelsteking, pølsekoking, kaffetrakting og ikke minst med å løfte eske på eske med LPer, EPer og CDer opp fra kjelleren og ut på bord i lokalene. Det var derfor også ekstra gledelig å se at mange tok turen til Råde for å se om de kunne finne noe spennende fra platearkivet vårt.

– Det er så klart litt vemodig å selge platearkivet, men samtidig er det et faktum at det meste av musikken vi spiller på radiokanalen i dag er digital. Derfor er det fint å vite at de gamle LP-platene og CD-ene kan få nytt liv og komme til glede hos noen andre, fremfor å støve ned hos oss, sa Radio Øst sin nyeste medarbeider, Tone-Anita Heier.

Senere på dagen trakk ansatte og gjester opp i teltet til Råde Parkfestival. Der ble de underholdt av Renate Gjerløw Larsen som spilte sammen med det flotte Solkoret fra Solbukta.

Da Tore Halvorsen (tidligere vokalist i Ole Ivars) spilte opp med noen av sine mest kjente danseband- favoritter, steg stemningen i teltet. Noen klarte ikke å dy seg og spratt opp i lystig dans til glede for nær 180 fremmøtte på konserten.

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%