Nyheter

ny programleder: arne kristian løvik stellander

today16/12/2020


Allerede som 13-åring, satt Arne Kristian Løvik Stellander i et radiostudio og lagde programmer for sitt publikum i Trondheim. Nå, 36 år senere, er han tilbake bak mikrofonen – denne gang hos oss i Radio Øst. l

– Det er litt skummelt det her. Det begynner å bli noen år siden jeg drev med radio, og selv om jeg har jobbet for en rekke nærradiostasjoner i både Trøndelag og Rogaland, er ting litt annerledes i dag enn den gang. Den største forskjellen, og det som tuller mest med nervene mine, er den nye teknikken, det at alt er digitalt. Jeg drev jo med svære miksepulter, båndspillere, kassetter og plater. Nå har jeg stort sett noen dataskjermer å forholde meg til. En kjempemorsom utfordring, sier Arne Kristian (49).

Det begynner også å bli noen år siden trønderen valgte å flytte til Østfold.

– Ja, det har blitt noen år nå. Jeg bodde ett år i Sarpsborg, fra 1990 til 1991, og da var jeg faktisk innom Radio Øst og hadde noen få barneprogrammer her. Så, i 2000, flyttet jeg til Moss. Jeg har stort sett holdt det gående i mediebransjen siden – sist som redaktør av Byavisa Moss og Morsa Tidende.

Arne Kristian forteller at han har to barn, en kar på 21, som studerer til bioingeniør i Fredrikstad, og ei jente på 17, som bor hjemme hos pappa, og går andre året på ambulansefag ved Malakoff. Av hobbyer nevner han først og fremst musikk.

– Jeg elsker å stå på scenen. Jeg synger, og spiller diverse instrumenter, men nå for tiden blir det mest til husbruk, avslutter han.

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%