Nyheter

Ny programleder: mikael bentsen

today16/12/2020


Mikael Bentsen (31) fra Sarpsborg har nylig begynt i Radio Øst der han leder «Go Morgen Østfold» på mandager og onsdager.

Det å starte her var litt skummelt, ler Mikael. Jeg hadde hjertet i halsen første sending selv om jeg har jo gjort dette mange ganger tidligere. Men det er alltid spesielt på ett nytt sted, sier Mikael Bentsen.

Startet tidlig med radio

Mikael hadde sin første radiosending som 13 åring på Radio R-35 i Modum. På Røyken Videregående gikk han medier og kommunikasjon der han var med å starte skolens nettradio Radio Bling. Etter utdanning har han jobbet med nyheter på TV Østfold og Radio Prime Sarpsborg. 

– De siste årene har jeg jobbet i Blindeforbundet med podkast og radio for synshemmede. Det har vært en veldig hyggelig jobb.

Startet med en kassettspiller

En liten kassettspiller på gutterommet som 8 åring var avgjørende. 

– Moren min lærte meg hvordan jeg kunne ta opp på kassetter og det gjorde at jeg sang, lagde skuespill og hermet etter stemmer fra radioapparatet som sto på kjøkkenet. Jeg begynte å synge i kor og det gjorde at jeg også fikk en sans for musikk. Utenom å sitte bak mikrofonen har Mikael Bentsen sans for sykling.

– Det har blitt mange timer i Fredrikstadmarka og Glommastien med ny sykkel, sier 31 åringen. Jeg er glad i fjellturer og slalåm på vinteren, men her i Østfold er det litt lite snø til det, forteller han. 

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%