Programmet

Radio Øst auksjonerte bort en Sputniktruse.

today21/07/2018

Ideen til auksjonen fikk vår frivillige medarbeider, Astrid Sverstad, i forbindelse med en serie hun lager om artisten Sputnik. Hun har møtt Sputnik på hans hjemsted.

Det var med stor spenning Sverstad satte i gang auksjonen, fredag 20. juli, hvor en signert Sputniktruse skulle «under hammeren». Inntekten skulle gå til Radio Øst.

Sverstad er en av programlederne for programmet Nøtt i øst, som sendes fredager fra kl. 21.00 til midnatt. Det er et av konkurranseprogrammene i radioen, hvor lytterne kan ringe inn og vinne premier. Denne gangen var det altså auksjon i tillegg til konkurranser, og budene lot ikke vente på seg.

Utropspris for trusa var kr. 200. I løpet av sendingen kom det mange innringere. Noen for å gi bud, og noen for å svare på spørsmål i konkurransen. Prisen for Sputniktrusa gikk raskt opp, og de siste minuttene av sendingen var ekstra spennende.  Til slutt måtte Astrid Sverstad sette strek, og utrope en vinner av budrunden. Prisen ble kr. 1.600, og Sputniktrusa har fått en ny eier. Radio øst takker så mye for både en god sending, og for gaven.

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%