Uncategorized

Radio øst er på flyttefot

today26/08/2019

Vi gleder oss til å komme inn i nye lokaler på Råde Torg.

I slutten av juni kjøpte Radio Øst nye lokaler på Råde Torg – rett ved siden av Rema 1000 og ved inngangen til Misjonssalen. De nye lokalene er 120 m2 store med inngang ut mot parkeringsplassen.

Ansvarlig redaktør, Sølvi Olimb, forteller at det er flere grunner til at radiostasjonen flytter.
– Vi ønsker å drive lokalradio i mange år fremover. I disse lokalene kan vi innrette oss med tanke på fremtiden. Mye har skjedd siden Radio Øst flyttet inn i Everksveien i 1998. Nå er det andre ting som er viktig når det gjelder både teknisk utstyr og andre fasiliteter. Vi skal henge med på alle måter for å lage så god radio som mulig for lytterne våre, og de nye lokalene vil være ypperlige for dette, sier Olimb.

Huset i Everksveien er også stort og bygget trenger omfattende vedlikehold i løpet av de neste årene. Styret mente derfor at nye lokaler ville være den beste løsningen. Everksveien 1 vil nå bli lagt ut for salg. Nå skal vi i gang med å innrede lokalene vi har kjøpt. Det skal innredes to studioer, på samme måte som vi har i dag. Ett hvor alt går på direkten (studio A) og ett opptaks- og redigeringsstudio (studio B). I tillegg må vi ha kontorer, boder med mer.

Olimb legger ikke skjul å at det vil bli mye jobb fremover, men påpeker at alle i redaksjonen gleder seg stort til å flytte inn i de nye lokalene. – Vi skal holde dere oppdatert med alt som skjer fremover. Det vil nok ta flere måneder før vi kan flytte inn, og det er mye som skal ryddes i de gamle. Men spennende blir det, slår hun fast.

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%