Nyheter

Radio Øst på landsmøte

today28/06/2016

Radio Øst-ansatte fikk en helg fullstappet med aktuelt radiostoff da landsmøtet i Norsk Lokalradioforbund gikk av stabelen i Bodø helgen 8. – 10. april.

Fra Radio Øst deltok ansvarlig redaktør Sølvi Olimb sammen med Eline Lien Rildå og Anja Ringnes Nilsen i redaksjonen. Lokalradioene i Norge var for øvrig godt representert denne helgen, og daglig leder Pål Lomeland i forbundet kan fortelle om hele 92 deltakere. Disse fikk en helg fullstappet med aktuelt stoff for folk i radiobransjen. Lomeland selv var godt fornøyd med både innhold og oppmøtet i Bodø. Det var også ansvarlig redaktør i Radio Øst, Sølvi Olimb.

– Dette var det første landsmøtet for alle oss tre i redaksjonen, og det var lærerikt og spennende. Det er alltid moro å møte kollegaer fra andre radioer og høre om hvordan de driver radioen sin, sier Olimb.

Aktuelle temaer

Blant helgens mange temaer var DAB-teknologien og veien videre når FM-nettet slukkes, hvordan man kan skape en lønnsom radiobingo og hvordan man skaper personlighet på lufta. De fremmøtte fikk også aktuelle nyheter fra Medietilsynet. I tillegg ble Svein Larsen gjenvalgt som styreleder i Norsk Lokalradioforbund.

Aslak Skretting fra Jærradiogruppen ble under festmiddagen på lørdag tildelt lokalradioprisen 2016.

Se også bilder fra landsmøtet i Bodø på lokalradio.no

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%