Uncategorized

Spill bingo annenhver torsdag

today18/05/2019

Torsdager i oddetallsuker kan du være med og spille bingo på Radio Øst. Bli med og spill bingo du også!!

Bruksavisning for hvordan du spiller bingo finner du på denne siden.

Sølvi Olimb, ansvarlig redaktør, er glad for å kunne tilby lytterne muligheten til å spille radiobingo igjen, et tilbud vi vet har vært sårt etterlengtet.

Bingoen kommer til å foregå på en litt annen måte enn tidligere da folk kunne kjøpe bingobonger i butikkene. Nå vil det kun være mulig å kjøpe bonger gjennom nettsiden radiobingo.no, forteller Olimb. Hun legger til at dette vil bli en lettvint og enkel måte å skaffe bonger på, men som krever at du har tilgang til datamaskin og printer.

Les salgsvilkårene her:

Kunden kjøper bingohefte på nett og betaler med Visa og MasterCard kort. Prisen inkluderer mva. Etter gjennomført transaksjon vil kunden motta en e-post kvittering. Bingoheftet vil også komme opp på siden etter gjennomført transaksjon. Der kan man laste ned heftet eller få det tilsendt på e-post. Bingohefte må du skrive ut på printer. Om heftet ikke kommer opp, ta kontakt med Radio Øst på post@radio-ost.no eller på telefon 69 29 42 42.Eventuelle reklamasjoner må skje før spillet starter. Kjøp bingoheftet i god tid før sending, så har du litt tid hvis du skulle ha behov for å kontakte oss. Bingoheftet kan bare brukes på Radio Øst sin radio-bingo, og bare den uka/året som heftet er merket med. Bingoheftene er ikke-refunderbare, og kan heller ikke overføres til en senere spilleomgang. Et bingohefte har fire spill. Vi spiller om en, to og tre rekker på hvert spill. For å oppnå to eller tre rekkers bingo må rekkene være innenfor samme rute/ felt på spillesiden. Får du bingo så må du ringe tlf. 69 29 42 42 så fort som mulig. Vi må vite det siste tallet du merket av, det som utløste bingo, og kontrollnummeret for den ruten/feltet på arket hvor du fikk bingo. Det er bingo på tidligste tall som er gyldig. Dersom flere har bingo på samme rekke og tall, deles gevinsten. Ingen får lavere gevinst enn 200 kr. Det er kun de som ringer inn under sendingen som mottar premie. Vi ber om at du demper volumet på radioen din helt ned når du ringer, slik at det ikke blir forstyrrelser og ekko på lyden. Du må oppgi bankkontonummeret, navn og adresse og sende inn blokk ved gevinst. Penger utbetales til konto. Hele bongen må sendes/leveres inn til påtrykt adresse, eller tas bilde av og sendes på e-post. Premiestigen opplyses i spillet i tillegg til at den står på blokkene. Radio Øst er ikke ansvarlig eller erstatningspliktig dersom signalet skulle bli borte fra FM, DAB eller internett underveis i sendingen. (Har du både DAB, FM eller internettradio anbefaler vi at du har disse tilgjengelig hvis vi skulle falle ut av en av de). Hentefrist for premier er 8 uker fra gevinstuke. Personopplysninger blir kun lagret for at selgeren skal kunne gjennomføre handelen og finne tilbake til evt. mislykket kjøp. Disse opplysningene vil ikke bli brukt i andre sammenhenger. Selger: Radio Øst Postadresse: Postboks 14, 1641 Råde Org.nr.: 970429492 Telefon: 69 29 42 42

Written by: Redaksjonen

Post comments (0)

Leave a reply

På luften

Nå:

Kontakt
0%