Bli Radio Øst-venn!

Bli med i vennegjengen og støtt Radio Øst!

Radio Øst har mange trofaste venner, og det setter vi utrolig stor pris på. Dette gjør at lokalradioen kan bestå. Vi ønsker oss flere som kan bidra med en fast gave. Da får du også programbladet fritt tilsendt hver måned. Noe å tenke på?

Gave og takk

Radio Øst-venner støtter radioen med en gave på kr. 300,- per kvartal. Som takk for gaven, får Radio Øst-venner programbladet tilsendt i posten hver måned. Der er oversikt over programmene vi sender, bilder og informasjon fra Radio Øst og mye annet.

Vervepremie

Det er veldig hyggelig med alle som verver nye Radio Øst-venner! Den som verver, får et Radio Øst-krus for hver verving. Kruset er et populært samleobjekt for mange.

Kontakt

Ta kontakt per telefon nummer 69 29 42 42, eller send e-post til redaksjonen@radio-ost.no. Oppgi navn, adresse og telefonnummer, og om du vil betale 300,- per kvartal, eller hele beløpet på 1200,- én gang i året.

Tusen takk for all god støtte!

Her er noe av det våre lyttere og venner har skrevet til oss:

Sovemedisin
– For min del kan jeg bare si at Radio Øst betyr alt. Jeg hører mye på den både dag og natt.
Om dagen er det veldig mange interessante programmer, og om natta er det mye fin musikk. Når jeg sliter med søvnen gleder jeg meg over musikken, så bruker jeg den som sovemedisin. Da slipper jeg piller og bivirkninger. Det er mye fin musikk også på dagtid. Spesielt er jeg glad i programmene med tysk musikk.

Mange år til glede
Hygge og trøst for mange, mange lyttere. Radio Øst = Radio Trøst, var det en drosjesjåfør som sa ei natt for noen år siden. Lokalradioens flotte reisetilbud både innenlands og utenlands har vært meget interessante, lærerike og med særdeles hyggelige mennesker som er blitt nye venner. Takk for alt dere gjør for å lyse opp våre liv!

Radio Øst full av gode bilder
Radio Øst har fornyet meg i alle de år jeg har lyttet. Jeg tror det var i 1995 jeg fant ut hvor bra kanalen er. Den er lærerik, spekket med god musikk og full av gode bilder. Aldri blir dagen eller kvelden kjedelig på FM 97,3. For meg er Radio Øst en daglig følgesvenn, og ikke minst en veldig god venn. Mange takk for en fin radio.

På luften

Nå:

Kontakt
0%